Перу си осигури участие на Мондиал 2018

Перу победи с 2:0 Нова Зеландия и стана последният отбор, който си осигури участие на Мондиал 2018. Джеферсън Фарфан и Кристиан Рамос отбеляза попаденията за „инките“, които спечелиха втория интерконтинетален плейоф и попълниха списъка с финалистите на шампионата в Русия.

Първата среща преди 5 дни завърши 0:0, но днес южноамериканците вкараха по един гол във всяко от полувремената и докараха до делириум публиката на препълнения „Естадио Насионал“ в Лима.
За Перу това ще е общо 5-о участие на световно първенство. Предишните са през 1930, 1970, 1978 и 1982 година. Първата победа на тима на най-големия футболен форум е срещу България – 3:2 през 1970 година.

Преди началото на квалификациите повечето специалисти не слагаха перуанците в сметките. Отборът на Рикардо Гарека обаче обърка сметките на някои от фаворитите и стигна до плейофите за сметка на шампиона от последното издание на Копа Америка – Чили.
Нова Зеландия с нищо не затрудни домакините и не показа, че заслужава място сред 32-ата най-добри отбора в света. Гостите през цялото време се защитаваха, а до централния им нападател Коста Барбароузес не достигаха никакви пасове.

В състава на Перу имаше три промени от първия мач, като от титулярите отпаднаха Андре Карийо, Йошимар Йотун и Алдо Корсо за сметка на Анди Поло, Раул Руидиас и Луис Адвинкула.
Наставникът на Нова Зеландия Антъни Хъдсън направи две рокади в своя тим. Ветеранът Андрю Дейвис замени контузия защитник Томи Смит, а Марко Рокас бе пратен сред резервите и вместо него от първата минута за шампиона на Океания започна Били Туилома. Нападателят на Бърнли Крис Ууд се появи чак в началото на второто полувреме.

Адвинкула пропусна да даде аванс на Перу още в 3-ата минута с далечен изстрел, но натискът на домакините продължи и в средата на полувремето крепостта на новозеландците падна. Кристиан Куева се справи с капитана на гостите Уинстън Рийд и намери непокрития Фарфан. Последва мощен шут под гредата на крилото на Локомотив (Москва) и стадионът стана на крака.
След попадението, негово 23-о за националния отбор, Фарфан показа фланелка с номер 9, посвещавайки гола на наказания за употреба на допинг Хосе Паоло Гереро.

Още до края на полувремето перуанците можеха да вкарат и второ попадение, но вратарят на Нова Зеландия Стефан маринович поправи грешката си след удар на Мигел Трауко и изпревари Фарфан.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile