Шалке – Волфсбруг, 7 февруари

Двубоят между  Шалке – Волфсбруг ще се проведе на 7 февруари (вторник) от 21:45 часа в среща от Купата на Германия. Шалке 04 падна на пето място в класирането в Бундеслигата след шокираща загуба 1-2 срещу Вердер Бремен у дома в събота. Може ли Die Konigsblauen да се поправи четири дни по-късно срещу Волфсбург в четвъртфинала на DFB Pokal ?

Коефициентът за победа на Шалке е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Залози за това Волфсбруг победят се приемат със ставка 4.75.

Шалке – Волфсбруг: Двубой Статистика

Пътуването до Гелсенкирхен никога не е било приятно преживяване за Волфсбург, които са спечелили само 3 от 21 мача на „ВЕЛТИНС-Арена“.

Die Koinigsblauen спечелиха три и имат едно равенство в последните четири срещи с Волфсбург.

Сблъсъкът, който се игра в края на октомври в Бундеслигата, показа, че отборите завършиха с равенство с 1: 1 в Гелзенкирхен.

Прогноза

Букмейкърите виждат домакините като доста ясни фаворити, но не бихме се изненадали, ако вълците ги затруднят.

Ключът ще бъде в отбранителната линия на Волфсбург и ще заложим Шалке 04 да вкара по-малко от два гола в мача като основна опция за залог.

Можете също да подкрепите под 2.5 гола FT.

Шалке 04 Под 1.5 гола

Под 2.5 гола FT

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG