Авеш – Морейрензе сряда, 03 Януари

Двубоят между Авеш – Морейрензе ще се проведе на 03 януари (сряда) от 20:15 часа в среща от Висша Лига на Португалия. Както Депорриво Авеш, така и Морейрензе ще се надяват да изместят своето богатство в началото на финала през 2018 г., след като в първата част на сезона на „Примейра Лига“ имаше доста лоша кампания.

Коефициентът за победа на Авеш е 2.05. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Морейрензе да победят се приемат със ставка 3.75.

Авеш – Морейрензе:  Двубой статистика

Това ще бъде първата среща от статистиката в най-горния полет за тези две страни. Които предимно се борят в Сегунда Лига за историята.

Те се срещнаха през това лято в ранната фаза на Така да Лига. Когато Морейнрензе спечели с 1:0 една малка победа пред публиката.

Авес обикновено води статистиката с една победа, която идва на 19-ата си среща с „Морейрензе“.

Авеш – Морейрензе: Прогноза

Морейрензе е пред разпад напоследък и те ще влязат в това, след като загубиха пет мача далеч от дома си в Лигата на Премиер.

Тъй като формата на Авес е нещо съвсем различно в края на краищата, равенството се очертава като най-приятното от резултатите в сблъсъка между колегите в сряда вечерта.

Ще отидем и с под 2.5, FT, очаквайки и двамата мениджъри да използват доста по-внимателен подход в такава важна фигура.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша Лига на Португалия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG