АЕК Атина – Аустрия Виена 28 Септември

Двубоят между АЕК Атина – Аустрия Виена ще се проведе на 28 септември (четвъртък) от 22:05 часа в среща от Лига Европа. АЕК Атина вървят високо след огромна победа с 3: 2 над Олимпиакос Пирея в петия кръг на новия сезон на Супер лигата миналия уикенд.

Коефициентът за победа на АЕК Атина 1.53. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози за това Аустрия Виена да победят се приемат със ставка 7.00.

АЕК Атина – Аустрия Виена: Двубой статистика

Това ще бъде първата среща между двата отбора.

 

АЕК Атина – Аустрия Виена: Прогноза

Manolo Jimenez е наясно с възможността на отбора си да направи голяма стъпка към нокаутиращата сцена и няма никакви съмнения, че испанският мениджър ще знае как да се възползва от инерцията тук.

Виждаме домакинската победа като залог банкер, докато трябва да вземем Христодулопулос, който да вкара по всяко време при небето-високи коефициенти.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде с UEFA. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG