Атлетико Мадрид – Челси 27 Септември

Двубоят между Атлетико Мадрид – Челси ще се проведе на 27 септември (сряда) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Мениджърът на Челси Антонио Конте очаква да има на разположение Давид Луиш за дербито от група С в Шампионската лига като гост на Атлетико Мадрид в сряда.

Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 2.15Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Залози за това Челси да победят се приемат със ставка 3.90.

Бразилският защитник счупи китката си след удар в рекламните пана по време на лондонското дерби срещу Арсенал (0:0) през уикенда. Но би трябвало да бъде на линия за визитата в испанската столица.

„Давид е много важен играч в нашия тим. Знам какво се случи в двубоя срещу Арсенал и той със сигурност ще бъде готов за мача срещу Атлетико“, сподели Конте. Чийто възпитаници потеглиха на европейската сцена с впечатляващ успех с 6:0 у дома над ФК Карабаг.

Давид Луиш получи червен картон през уикенда, което му донесе наказание от три мача. Той не игра при разгрома с 5:1 в сряда над Нотингам Форест за Купата на лигата – “Carabao Cup“. Като освен това ще пропусне и дербито срещу Ман Сити на 30 септември на „Стамфорд Бридж“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG