Бешикташ – Галатасарай 02 Декември

Двубоят между Бешикташ – Галатасарай ще се проведе на 02 декември (събота) от 18:30 часа в среща от Турската Суперлига. Това е дерби в Турция тази събота, когато най-големите съперници на Истанбул Бешиктас и Галатасарай заключват рога в парка „Водафон“.

Коефициентът за победа на Бешикташ е 1.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Галатасарай да победят се приемат със ставка 3.75.

Бешикташ – Галатасарай:  Двубой статистика

Това ще е 239-ата конкурентна среща между двата отбора, а Галатасарай са леко напред във втората половина с 86 победи срещу 81 победи Бешикташ, а още 71 мача завършват с равенство.

Бешикташ е непобедим в последните 4 мача на Супер Лига срещу Галтасарай с 3 победи и 1 равенство.

Самото равенство се случи в съответния финал миналия сезон, което беше трилър, който видя Бешикташ да се отдръпне от 2 гола, за да задържи своите съперници на 2-2.

И двата отбора не са отбелязали в 6 от последните 8 мача на Super Lig между отборите.

Галатасарай загуби само веднъж през последните си 7 посещения в Бешикташ, 3 победи и 3 равенства.

 

Бешикташ – Галатасарай: Прогноза

Двата отбора преминават през мини мач в момента, но се очаква да бъдат на ниво в събота.

Въпреки това Бешикташ има надмощие тук поради две конкретни причини. Слабото им представяне срещу по-слабите страни като Йени Малатиаспор и Ахисар Беледиеспор са предимно в отсъствието на отбранителните защитници Пепе и Душко Тосич. Сега, когато дуото се върна, Сенол Гюнес се очаква да въведе по-атакуваща стратегия с три точки срещу своите архивни съперници.

От друга страна, Игор Тудор е играл по правилния начин от умерените и по-слабите страни в лигата. Но неговата липса на тактическо познание е изложена на игри отзад назад от трудолюбиви страни като Istanbul Basaksehir и Trabzonspor. Затова не трябва да се колебаете да подкрепите Бешиктас, за да излязат тук победоносно.

Шансовете на Галасасей да вземат нещо от този мач зависи от бившия лидер на Лион и Марсилия Бафетими Гомис. Той е на върха в Топ 10 на голмайлите, от които 5 от последните три мача.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG