Бившият шеф на Рединг Брайън Макдермот вярва, че Яп Стам ще изведе отбора до промоция

Бившият шеф на Рединг Брайън Макдермот вярва, че Яп Стам ще изкачи отбора нагоре в класирането след лошия старт на сезона.  Роялите са без победа в пет мача за първенство преди гостуването си в Лийдс Юнайтед в събота.

Отборът на Стам е на 20-о място след достигане до местата на плейофите през миналия сезон, когато той бе за първа година начело.

„Има още много дълъг път да извървят и все още има много точки, които могат да спечелят. Всичко може да се случи в Шампионата“, каза Макдермот пред BBC Radio Berkshire.

Бившият началник на Роялс и Лийдс Юнайтед Макдермот, чието второ ръководство на стадион Мадейски приключи през лятото на 2016 г., за да проправи пътя за назначаването на Стам, отново работи като разузнавач на Арсенал.

„Гледам отстрани и трябва да кажа, че мениджърът е свършил страхотна работа.“ , каза Макдермот.

„През лятото, в което  той влезе в отбора знам, че е имал много работа по реформиране на състава, която е свършил. Той доведе клуба до  наказателен удар за Висшата лига в първия си сезон, което е невероятна работа.“

Коментирайки стартирането на тази кампания от страна на Стам, Макдермот посочи, че Рединг са в  подобна форма на тази от 2012 г. когато той ги ръководеше при спечелването  на титлата на Чемпиъншип.

„След шест мача, мисля, че имахме и една победа, едно равенство и четири поражения, а в наши дни това може да е достатъчно, за да ви помогне“, спомня си той. „Но ние продължихме към спечелването на титлата през онази година.“

„Стам заслужава признание, тъй като те наистина дръпнаха напред през миналия сезон, а в Чемпиъншип всичко е възможно и през този сезон“.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG