Брайтън и Хоув Албион – Уест Хям, 3 февруари

Двубоят между Брайтън и Хоув Албион – Уест Хям ще се проведе на 3 февруари (събота) от 17:00 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Дейвид Мойс има огромни проблеми с атакуващия си състав. Тъй като Марко Арнаутович и Анди Карол са контузени, Хавиер Ернандес е единствения вариант на фронта. Отборът изпитваше затруднения да  създаде шансове в последната трета на мача в сряда с Кристъл Палас, но в крайна сметка спечели наказание и изравни резултата.

Коефициентът за победа на Брайтън и Хоув Албион е 2.35. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00Залози за това Уест Хям да победят се приемат със ставка 3.70.

Брайтън и Хоув Албион – Уест Хям: Статистика Н2Н

  • Отборите имат по четири победи преди 11та си  Н2Н среща.
  • Брайтън е успял да спечели с 0: 3 в първата част на сезона, когато Мъри вкара гол на стадион Лондон.
  • Това беше и първата Н2Н среща между двата отбора след пет години.

Прогноза

Тъй като Глен Мъри беше доста вдъхновен в първата среща с „Хамърс“ в този сезон на Висшата лига (вкара гол), и тъй като той вкара единствения гол за отбора в средата на седмицата в пътуването до стадион „Сейнт Мери“, виждаме, че има резон в подкрепата на английския нападател да вкара гол тук.

Също така ще добавим и залога за  победа на домакините, тъй като Мойес има много проблеми с контузени/ отстранени играчи (Артур Масуаку и Мануел Ланзини също не могат да играят).

Брайтън да спечели

Глен Мъри да вкара по всяко време

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save