Бърнли – Арсенал bet365

Двубоят между Бърнли – Арсенал  ще се проведе на 26 ноември (неделя) от 16:00 часа в мач от Висшата лига на Англия. Отборът на Арсен Венгер ще се изправят срещу класираните място след тях Бърнли на стадион Тюрф Мур тази неделя. Това е битка между шестия и седмия в класирането.

Коефициентът за победа на Бърнли е 5.75Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33 Залози за това  Арсенал да победят се приемат със ставка 1.60 .

Бърнли – Арсенал:  Н2Н статистика

Артилеристите са спечелили осем, имат 1 равен и са загубили веднъж в последните си 10 срещи с Clarets.

Посетителите спечелиха и три от последните пет срещи на този стадион между двата отбора, като останалите мачове са 1 равен и 1 загуба.

Всичките последните пет срещи на този стадион никога не са завършвали общо над 2,5 гола.

Прогноза

Евертън са на 7мо място с 22 точки от 12 мача, докато стрелците са на 6то  място със същия брой точки; двата отбора са разделени само от броя голове.

Арсенал винаги е с лошо представяне вкъщи. Те загубиха в Кьолн в Лигата на Европа в четвъртък и очакваме те бъдат уморени, и донякъде обезверени. Те са загубили пет от последните си осем мача. Домакинът, от друга страна, губи само веднъж в последните си шест мача като цяло. Ето защо очакваме от тях да се борят срещу пълзящите Арсенал.

Бърнли не успя да вкара само два пъти в последните седем домакински мача, а Арсенал вкара в последните пет свои гостувания. Също така, Арсенал вкара 12 гола в последните пет мача, докато Бърнли отбеляза в пет от последните шест домакински мача. Това показва, че може да имаме мач с над  2,5 общи гола.

BTTS: ДА

Над 2,5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save