Висша лига: Гуардиола иска повече от Агуеро

Специалистът е доволен от изявите на аржентинеца, но настоява, че той може да се представя още по-добре.

Хосеп Гуардиола не крие задоволството си от резултатните игри на Серхио Агуеро през тази кампания, но за сетен път подчерта, че реализаторът има още какво да подобри в играта си, особено в дефанзивен план. Агуеро, чийто коефициент да стане голмайстор във Висшата лига е 3.75, демонстрира отлична форма от началото на сезона, имайки девет гола в пет мача.

„Разбира се, че основната задача на нападателите е да бележат голове. От всичките ми футболисти обаче аз искам повече. Доволен от изявите на Серхио, но той може да играе още по-добре. Не искам той да тича твърде много без топка, а просто трябва да полага усилия за 4,5 или 6 секунди при пресирането на съперника. Ние искаме да притежаваме топката, защото по този начин можем да създадем повече положения“, сподели Гуардиола.

Агуеро вече изтърпя наказанието си от три мача и вече е на разположение на своя наставник.  По всяка вероятност той ще фигурира в стартовия състав в днешното гостуване на Суонзи от 17:00 часа наше време, в което Сити ще преследва шести пореден успех в шампионата.

Ставката затова Агуеро да вкара два или повече гола в мача е 3.00. Вероятността Сити да ликува с трите точки е оценена на 1.36.

След двубоя срещу „лебедите“ селекцията на Гуардиола ще насочи вниманието си към Шампионската лига. В сряда „гражданите“ гостуват на Селтик в мач от втори кръг на предварителна група С. В първата си среща Сити разгроми Борусия Мьонхенгладбах у дома с 4:0.

Коефициентът Ман Сити да победи шотландския първенец е 1.28.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига и Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.