Енергия Хвабаровск – Анжи Махачкала 08 Август

Двубоят между Енергия Хвабаровск – Анжи Махачкала ще се проведе на 08 август (вторник) от 11:00 часа в среща от Висшата лига на Русия. Енергия Хвабаровск се борят в руската Премиер Лига, тъй като те нямат победа във всичките четири мача досега. Освен това, те все още нямат вкаран гол този сезон.

Коефициентът за победа на Енергия Хвабаровск е 2.62Равенството в сблъсъка е оценено на 2.87. Залози за това Анжи да победят се приемат със ставка 3.00.

Енергия Хвабаровск – Анжи Махачкала: Двубой статистика

Всички предишни срещи между клубовете се случиха в Дивизия 1. Последните двубои бяха в сезон 2014/15, завършвайки с 1-1.

Като цяло, Анжи държи умерен рекорд срещу Ска, след като вкара 5 победи в 12 мача, с 4 равенства и 3 загуби.

Междувременно Енергия Хвабаровск е по-добър у дома с 3 победи, 2 равенства и 1 загуба в 6 срещи с Анжи.

Енергия Хвабаровск – Анжи Махачкала: Прогноза

Ска изпитват трудности да се справят с интензивността на руската Премиер лига. Това е нормално за един отбор, който току-що е спечелил промоцията, който няма играчи да вършат работата на това ниво.

Без съмнение Анжи има по-добър отбор с опит. Това са от типа мачове, които трябва да спечелят, и изглеждат добре, за да спечелят победа и да пробият известна инерция в бурната си кампания.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Руска Премиер Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG