Етър Велико Търново – Дунав Русе 26 Ноември

Двубоят между Етър Велико Търново – Дунав Русе ще се проведе на 26 ноември (неделя) от 17:45 часа в среща от Първа Професионална Лига. Дунав Русе ще гони трите точки в гостуването на Етър Велико Търново в неделя от 17-ия кръг на Първа лига, закани се Малин Орачев. Специалистът се надява отбора му да постигне добри резултати до зимната пауза и да се изкачи в таблицата.

Коефициентът за победа на Етър е 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Залози затова Дунав Русе да победят се приемат със ставка 3.25.

Русенци не познават вкуса на победата в последните си осем мача за първенството и са предпоследни във временното класиране с актив от 11 точки. Орачев сподели, че възпитаниците му са се подготвили добре през седмицата и ще гонят максимума срещу „болярите“.

„Отборът на Етър е съставен от опитни футболисти със стаж в Първа професионална лига. Ще ни бъде трудно. Надявам се да се раздадем и да спечелим трите точки… В оставащите няколко мача до зимната пауза трябва да стиснем зъби, да дадем всичко от себе си, за да печелим точки. Вече не трябва да има оправдания“, заяви Орачев.

Старши-треньорът на Дунав потвърди, че в неделя няма да може да разчита на бранителя Петър Патев. Патев е невъзстановен от контузия.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG