Коняспор – Фенербахче събота, 23 Декември

Двубоят между Коняспор – Фенербахче ще се проведе на 23 декември (събота) от 18:30 часа в среща от Турската Суперлига. Коняспор се бори да намери ритъма си в момента и друго поражение през уикенда ги придърпва по-близо до опасната зона. Те са на 15-то място в класирането, точно над зоната за отпадане, благодарение на по-висок гол-агрегат.

Коефициентът за победа на Коняспор е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60Залози за това Фенербахче да победят се приемат със ставка 1.85.

Коняспор – Фенербахче:  Двубой статистика

Коня спечели с 3-2 в последната си среща у дома на Фенербахче в края на миналия сезон. Победата обаче дойде, след като загубиха три от отбора, без да отбележи резултата.

У дома, Коняспор имаше само 2 победи в последните си 10 срещи с Фенер във всички състезания, състави 1 и загуби 7.

Фенерахе отбеляза поне веднъж в последните си 12 мача срещу Коняспор.

Коняспор – Фенербахче: Прогноза

Налице е огромно несъответствие на хартия, ако погледнете качеството и от двете страни. Фенер има качество и равновесие във всички отделения с придобиванията през лятото с Матю Валбуена, Набил Диар, Джулиано, Морисио Исла и Роберто Слоладо се установяват в ритъм, когато се придържаме към първата половина на сезона.

От друга страна, Коня е страна силна страна и никой от техните играчи, с изключение на Неш Скубич и Мехди Бурабия, няма да имат качеството да карат отбора напред.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Турска Суперлига от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG