Лайпциг – Борусия М’гладбах 16 Септември

Двубоят между Лайпциг – Борусия М’гладбах ще се проведе на 16 септември (събота) от 19:30 часа в среща от Бундеслига I на Германия. Нападателят на РБ Лайпциг Тимо Вернер за сетен път заяви, че се надява да се присъедини към по-голям клуб в бъдеще. 

Коефициентът за победа на Лайпциг 1.66. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Залози за това Борусия М’гладбах да победят се приемат със ставка 5.50.

Тимо Вернер е един от най-добре котиращите се млади играчи на Стария континент в момента. През миналата кампания той блесна с 21 точни попадения за Лайпциг, а от старта на текущия сезон вече може да се похвали с четири гола в пет мача във всички състезания.

„Разбира се, че се лаская, когато чета, че Реал Мадрид се интересува от мен. Ще излъжа, ако кажа, че не ми пука за тези информации. В момента обаче не мисля за Реал Мадрид, нито за друг голям клуб, а само за РБ Лайпциг“, заяви Вернер.

Талантът не успя да намери мрежата на Монако във вторник в дебютния мач на Лайпциг в групите на Шампионската лига. „Биковете“ взеха точка от миналогодишния 1/2-финалист в надпреварата след 1:1 у дома, а в следващия кръг им предстои тежка визита на турския Бешикташ (26 септември).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG