Майнц – Кьолн, 18 ноември

Двубоят между Майнц – Кьолн ще се проведе на 18 ноември (събота) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.  Посетителите са все още без победа от гостуване този сезон, докато домакините не се представят особено впечатляващо напоследък. И двата отбора са под огроменн натиск за победа.

Коефициентът за победа на Майнц е 1.95. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за  това   Кьолн да победят се приемат със ставка 4.00.

Майнц – Кьолн : Н2Н статистика

Последният път, когато двата отбора се срещнаха на Opel Arena, мачът завърши без голове. ФК Кьолн са доказали, че са в състояние да вземат точки в Майнц, тъй като  имат две победи в последните три гостувания.

Прогноза

Въпреки че Майнц 05 изглеждаше в по-добра форма преди международната почивка, посетителите имаха достатъчно време, за да се подготвят за предстоящите мачове, така че ще бъде доста интересно да видим как  Кьолн ще играе предстоящия мач. Един гол тук може да реши резултата  много лесно.

И двата отбора да отбележат ДА
И двата отбора да отбележат ДА през второто полувреме

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG