Макаби Тел Авив – Алтах 24 Август

Двубоят между Макаби Тел Авив – Алтах ще се проведе на 24 август (четвъртък) от 20:00 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. След победа Макаби в Тел Авив е домакин на Алтах във втория кръг от плейофите на стадион „Победител“

Коефициентът за победа на Макаби 1.61. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00. Залози за това Алтах да победят се приемат със ставка 5.00.

Макаби Тел Авив – Алтах: Двубой статистика

Макаби Тел Авив и Алтах се срещнаха за първи път във вече обсъждания първи кръг на плейофите.

Макаби Тел Авив – Алтах: Прогноза

 

Алтах не е в лоша форма сам по себе си, но като гостуващ отбор срещу Макаби не би трябвало да има шанс за борба. Макаби определено се очаква да премине към груповата фаза и те вече имат предимството. Друга тясна победа ще бъде достатъчна за тях.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG