Манчестър Сити победи с 2:1 Реал Мадрид

Манчестър Сити спечели гостуването си на „Сантиаго Бернабеу“ с 2:1 срещу Реал Мадрид в мач от 1/8-финалите на Шампионската лига. Домакините поведоха чрез гол на Иско , но Габриел Жезус и Кевин Де Бройне донесоха победата на английския първенец. В 87-ата минута пък капитанът на Реал Серхио Рамос получи директен червен картон и ще пропусне реванша на „Етихад“.

Зинедин Зидан бе направил три промени в стартовия си състав след загубата с 0:1 от Леванте в Ла Лига. Първата бе продиктувана от контузията на звездата Еден Азар,

който бе заменен от Винисиус Жуниор. Междувременно, на левия бек бе предпочетен Ферлан Менди пред Марсело, а в средата на терена Федерико Валверде замести Тони Кроос.

Разликите в състава на Джосеп Гуардиола след успеха с 1:0 над Лестър във Висшата лига пък бяха само две. Никлас Отаменди стартира от първата минута за сметка на Фернандиньо, а на върха на атаката Серхио Агуеро отстъпи мястото си на Габриел Жезус.

В 1-ата минута Бернардо Силва пробва шут, който обаче беше блокиран от Даниел Карвахал. В 16-ата Рафаел Варан опита удар от разстояние, който се оказа прекалено неточен. В 21-ата капитанът Кевин Де Бройне изведе Жезус на чудесна позиция . Бразилецът стреля в обсега на Тибо Куртоа и така стражът изби топката. В 28-ата Де Бройне не нацели добре топката в наказателното поле и тя излетя високо над вратата.

В 30-ата Ферлан Менди центрира, а Карим Бензема стреля с глава. Едерсон съумя да отрази удара, а стоящият наблизо Винисиус се подхлъзна и пропусна възможността да нанесе ключова добавка. В 33-ата Фернандиньо се наложи да замени контузилия се Аймерик Лапорт. В 37-ата Бернардо Силва прати топката в ръцете на Куртоа. В добавеното време на частта при изпълнение на корнер Жезус отправи изстрел, топката рикошира в Серхио Рамос, но Валверде я изби от голлинията.

В 50-ата минута „гражданите“ организираха добра контраатака, която завърши с техничен шут на Риад Марез в аут.

В 55-ата Винисиус падна в противниковото наказателно поле, но съдията не посочи бялата точка. В 56-ата Марез стреля след няколко свои финта, но Куртоа спря топката. Секунди по-късно стражът с чудесна намеса спаси пореден удар на алжиреца.

В 60-ата Винисиус увлече няколко играчи на Сити и подаде топката на непокрития около точката за дузпа Иско, която я прати в противниковата мрежа за 1:0. Това е първи гол за Иско в турнира от септември 2018 г. След попадението домакините заиграха малко по-смело, като в 71-ата шут на Рамос беше блокиран от съперников футболист. В 76-ата влезлият на терена секунди преди това Гарет Бейл пробва изстрел, но топката рикошира в Отаменди и стана лесна за хващане от Едерсон.

Две минути по-късно Де Бройне центрира към Жезус, който надскочи Рамос и изравни резултата чрез удар с глава. Останаха съмнения дали нападателят е извършил фаул спрямо противниковия капитан, но Даниеле Орсато категорично посочи центъра на терена. В 83-ата „небесносините“ получиха правото да изпълнят дузпа за нарушение на Карвахал срещу резервата Рахийм Стърлинг, като Де Бройне я превърна в гол за пълния обрат в мача. В 87-ата Жезус се отскубна сам срещу вратаря, но Рамос го застигна и го фаулира точно преди наказателното поле. Заради това свое провинение бранителят беше изгонен с директен червен картон. Последният пропуск в двубоя беше в добавеното му време и бе дело на Ферлан Менди.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи бонус!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, футболни прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.