Марк Хюз е готов за теста с Уест Бром

Марк Хюз треньорът на Стоук Сити  не очаква Уест Бромич Албион да е коренно различен отбор когато се изправят един срещу друг на стадион bet365 утре следобед.

Грънчарите взеха точка при гостуването си  в последния мач между отборите през август, когато Питър Крауч влезе от резервната скамейка и осигури късен гол за Стоук.

Оттогава Уест Бром претърпяха смяна на мениджъра при която  Алън Пардю замести Тони Пулис.

Въпреки това, Хюз не очаква Пардю да направи значителни промени в състава на своя отбор и очаква от тях да засилят защитата и да търсят начин да атакуват в събота следобед.

„Ние гледаме на всяка игра като възможност да се изкачим в класирането, и сега не е по- различно“, каза Марк Хюз пред медиите в петък сутринта.

„Това отново е домакинска игра и искаме да получим точките, особено след загубата от миналия  уикенд.“

„Уест Бром винаги е добър отбор, който ще се опита да ни осуети – не мисля, че са отишли ​​твърде далеч от това, което са правили досега“.

„Те все още имат тази възможност, но може би изглеждат малко по-свободни по отношение на това, което им е разрешено да направят на терена, особено  след  смяната на мениджъра си .“

„Бихме искали да добавим сила през януари, ако можем“, добави той.

„Не е лесен пазар, но ние ще се опитаме да направим нещата, ако можем – има ключови области на полето, които самият аз и собствениците знаем, че се нуждаят от засилване“.

„Сигурен съм, че те ще подкрепят в процеса това, от което имаме нужда.“

„Надяваме се, че нещата, които се опитваме да постигнем, ще се осъществяват през януари“.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG