Мората: Ремито с Лас Палмас може да ни струва скъпо

Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората се опасява, че загубените точки може да се окажат решаващи в борбата за титлата.

Водачът в класирането на Ла Лига Реал Мадрид (2.62 да стане шампион на Испания) записа второ поредно реми в шампионата на Испания и позволи на Барселона да се приближи само на точка от върха. Възпитаниците на Зинедин Зидан завършиха наравно 2:2 като гост на Лас Палмас, след като допуснаха изравняване на резултата пет минути преди края на редовното време.

Според нападателят на „Лос бланкос“ Алваро Мората загубените точки в Гран Канария може да окажат решаваща роля в преследването на шампионското отличие през тази кампания. Стрелецът не смята, че има място за паника, но алармира, че той и съотборниците му повече не могат да си позволят да губят точки по подобен начин, ако искат да ликуват в края на първенството.

„Има точки, които задължително трябва да спечелиш в първенството, а ние ги изпускаме, което може да ни струва скъпо в края. Трябваше да спечелим мача срещу Лас Палмас, но не успяхме. Трябва да продължим да работим усърдно и да направим всичко възможно, за да спечелим Ла Лига. Борбата не е загубена и не трябва да драматизираме излишно. Нужно е да спечелим възможно най-много мачове и точно това възнамеряваме да направим“, каза Мората.

За Реал Мадрид това бе второ поредно равенство в шампионата, след като в междинния кръг през седмицата „кралския клуб“ направи 1:1 срещу Виляреал. Преди това отборът се радваше на забележителна серия от 16 победи в Ла Лига.

След разочароващите резултати в последните два кръга във вътрешния шампионат Реал Мадрид ще се опита да компенсира с положително представяне в Шампионската лига. Във вторник пред селекцията на Зидан предстои много тежко гостуване на радващия се на забележителна форма тим на Борусия Дортмунд.

Залози за победа на Борусия в срещата се приемат с коефициент 2.60. Шансовете затова Реал да вкара първия гол на „Сигнал Идуна Парк“ са оценени на 2.00.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.