Ница – Монако вторник, 09 Януари

Двубоят между Ница – Монако ще се проведе на 09 януари (вторник) от 22:00 часа в среща от Купата на лигата на Франция. Победителите от миналата година ще се опитат да намерят своя път към полуфинала на този мандат на Coupe de la Ligue този вторник, когато трябва да пътуват до „Алианц Ривиера“, за да поемат формата на „Ница“.

Коефициентът за победа на Ница е 3.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30Залози за това Монако да победят се приемат със ставка 2.15.

Ница – Монако: Двубой Статистика

Ница разруши защитниците на Лига 1, когато двете страни се срещнаха в сблъсъка на лигата през септември в Алианц Ривиера (4-0).

Интересното е, че втората поредна победа с 4:0 за Ница над The ​​Monegasques пред публиката.

Като цяло, Монако води развръзката с три победи и спечели четири и загуби две от последните шест срещи с The Eaglets.

 

Ница – Монако: Прогноза

Колумбийската звезда дойде като подиум в предишния кръг срещу Каен. Но нямаше да се изненадаме да го видим в стартовата линия срещу много по-силна опозиция.

Както Ница, така и Монако се наслаждават на звездна форма напоследък и подкрепящи голове в двата края, просто трябва да бъде начинът за залог тук.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG