Остенде – Марсилия четвъртък, 03 Август

Двубоят между Остенде – Марсилия ще се проведе на 03 август (четвъртък) от 21:45 часа в среща от квалификациите за Лига Европа. Остенде направи смел дисплей преди седем дни във Велодреме, където успя да отбележи два гола срещу мощения Олимпик Марсилия.

Коефициентът за победа на Остенде 4.33Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80. Залози затова Марсилия да победят се приемат със ставка 1.75.

Остенде – Марсилия: Двубой статистика

Първият двубой между двете страни предложи истинска цел.

Това лято придобиването на Монако Валер Жермен обяви кампания за супер низ, като завърши хеттрик в първия си официален мач в ризата на Марсилия във Велодром.

Остенде – Марсилия: Прогноза

Въпреки че френската страна има предимство от две гола от първия си манш. Не можем да видим, че белгийците са избегнали поражение в реванша, тъй като разликата в качеството трябва да е забележима.

Букмейкърите са повече от щедри цени на френската страна, за да претендират за победата и ще ги вземем и с двете си ръце в сингъла с високи залози.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG