Париж Сен Жермен – Страсбург, 17 февруари

Двубоят между Париж Сен Жермен – Страсбург ще се проведе на 17 февруари (събота) от 18:00 часа в среща от Лига 1 на Франция. Лидерите на лигата ПСЖ загубиха само два пъти този сезон, единият беше срещу  Лион, а другият беше срещу Страсбург. Сега те се срещат в Париж, където ще търсят реванш.

Коефициентът за победа на Париж Сен Жермен е 1.071. Равенството в сблъсъка е оценено на 13.00Залози за това  Страсбург да победят се приемат със ставка 26.00

Париж Сен Жермен – Страсбург: Двубой Статистика

Отборите не са играли в Париж в продължение на 10 години, последно ПСЖ спечели 1-0
Този век ПСЖ  има 100% победи у дома срещу Страсбург
3 от последните 4 срещи са с над 2.5 гола

Прогноза

Няма съмнение, че ПСЖ ще спечели тази игра, но коефициентът за това е доста нисък и няма възвръщаемост. Ще разгледаме пазари, които ни дават стойност за тази игра.

Неймар (ПСЖ) да вкара 2 или повече гола

Точен резултат на полувремето ПСЖ да води с 2: 0 или 3: 0

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

bet365bg
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.
Автор: Бет – БГ / Bet – BG