Перу – Нова Зеландия четвъртък, 16 Ноември

Двубоят между Перу – Нова Зеландия ще се проведе на 16 ноември (четвъртък) от 04:15 часа след полунощ в мач от Междуконтиненталните плейофи на Световното първенство. Нова Зеландия разочарова Перу в първия сблъсък в Уелингтън и спечели уважително 0-0 равенство, за да стигне до втория мач. Рикардо Гарека ще бъде човекът, чувстващ напрежението, след като видя, че отборът му не успя да разбие 122-ата победа.

Коефициентът за победа на Перу е 1.20. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Залози за това гостите от Нова Зеландия да победят се приемат със ставка 17.00.

Перу – Нова Зеландия: Двубой статистика

Първият сблъсък, който завърши безцелно е самотната среща между Нова Зеландия и Перу.

Перу – Нова Зеландия: Прогноза

На хартия, Перу трябва да спечели това удобно без никакви размирици. Обаче, след като видяха как Нова Зеландия защитиха в първия кръг, шансовете ще бъдат много малко. Това наистина означава, че домашната страна трябва да бъде цинична пред гола. След като Паоло Гуереро бе забранен поради твърдения, свързани с допинга, това е трудна работа на полето за южноамериканците.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG