Реал Бетис – Барселона bet365

Двубоят между Реал Бетис – Барселона ще се проведе на 21 януари (неделя) от 21:45 часа в сблъсък от  Примера Дивисион на Испания.  Очаква се истински бум в и около Бенито Виламарин в неделя. Домакините вдигнаха летвата след като вкараха осем гола при победата над Севиля и Леганс и ще се стремят да се възползват от инерцията си  срещу каталонците.

Коефициентът за победа на Реал Бетис  е 8.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.75. Залози за това Барселона да победят се приемат със ставка 1.33.

Реал Бетис – Барселона: Статитика Н2Н

Барселона очевидно са много по-успешни в историята, но те  водят в H2H срещите между двата отбора с три победи, ако броим мачове на Бенито Виламарин.

Барселона изгуби точки в предишното си посещение там като завърши 1: 1 с Бетис преди година.

Първият сблъсък в този сезон на Ла Лига показа, че отборът на Валверде успя да спечели победа с 2-0 в началото на сезона на „Камп Ноу“.

Прогноза

Отбранителната линия на Барселона започна да разкрива признаци на уязвимост, като впоследствие допусна три гола в последните два мача.

Като се има предвид впечатляващата атакуваща форма на Бетис, трябва да подкрепим Барселона да спечели & BTTS като основна опция за залози.

Също така очакваме да станем свидетели на истински фестивал на головете, поради което алтернативният ни избор ще бъде над 3.5 гола  FT .

Барселона да спечели & BTTS

Над 3,5 гола в мача

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG