Реал Бетис – Леганес, 15 януари

pДвубоят между Реал Бетис – Леганес ще се проведе на 15 януари (понеделник) от 22:00 часа в сблъсък от 19-ти кръг на Примера Дивисион на Испания. Реал Бетис имат непоследователна кампания досега в сезона в Ла Лига, но феновете им простиха всичко, след великолепните атаки и победата с 3-5 над Севиля миналата събота.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 2.15. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.25. Залози за това Леганес да победят се приемат със ставка 3.60.

Реал Бетис – Леганес: Статитика Н2Н

И двата отбора спечелиха забележителни домакински победи в предишния сезон на Ла Лига.

Леганес води с една победа  преди седмата си среща с Лос Бетикос.

Реал Бетис спечели два и загуби един от трите си домакински мача.

Само в един от последните четири H2H двубоя и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Победата на Бетис миналата събота ги задвижи към горната половина на класирането, където те реално принадлежат, като се има предвид качествата на играччите.

Леганес не успяха да вкарат във всеки от последните четири мача като гости  поради което вярваме в продължаването на H2H традицията.

Основният избор ще бъде и двата отбора да НЕ вкарат, а  също така можем да подкрепим Реал Бетис да надгради резултата от последния уикенд и да вземе три точки пред своята публика.

Реал Бетис да спечели
И двата отбора да НЕ вкарат

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG