Реал Мадрид – Борусия Дортмунд bet365

Двубоят между Реал Мадрид – Борусия Дортмунд ще се проведе на 06 декември (сряда) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Групата Х на Шампионската лига от 2017/18 е решена с Реал Мадрид, който е готов да завърши на второ място и Дортмунд, които са елиминирани след резултатите в мач ден 5.

Коефициентът за победа на Реал Мадрид е 1.45Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Залози за това Борусия Дортмунд да победят се приемат със ставка 7.00.

Реал Мадрид – Борусия Дортмунд: Двубой Статистика

С победата с 3:1 в Парк Сигнал Идуна в мач ден 2-ри в Мадрид, Реал Мадрид изстреля безпомощния си двубой срещу Дортмунд до 5 мача с 3 победи и 2 равенства. Bvb бяха непобедими в пет предишни срещи със същата статистика.

Общо 13 срещи между двете страни бяха проведени в състезанията на УЕФА. А Мадрид поведе с 2 победи, 5 равенства и 3 загуби.

Осем от последните 11 мача между страните видяха и двата отбора да отбележат и 7 от регистрираните са над 2.5 гола.бет365

Дортмунд не спечели мач в Мадрид, 2 равенства и 4 загуби от 6. Също така, те имат лош общ рекорд в Испания, като 12-те срещи са с 1 победа, 5 равенства и 6 загуби.

„Бланкос“ има солиден рекорд с немски страни, 23 победи от 31 мача, 5 равенства и 3 загуби.

Реал Мадрид – Борусия Дортмунд: Прогнози

Реал Мадрид не е близо до величествената форма, която им помогна да спечелят „Ла Лига“ и след това Шампионската лига за 12-и път. Тяхната форма е плаваща, блестяща понякога и напълно анонимна в другия край.

Дортмунд са странични и в момента няма нищо добро за Питър Боз. Холандският мениджър отчаяно се нуждае от победа, но Мадрид е най-лошият противник. Който могат да срещнат по време на криза. Дортмунд не са спечелили конкурентна игра от 24-ти октомври, а победата им е по-малко от 7 мача.

Страната от Бундеслигата има ужасен рекорд на испанска територия и все още не е спечелила мач в Бернабеу. Този мач може да бъде в полза на отбора в бяло и бихме могли да видим някои цели в двата края.

Всички очи ще бъдат към Кристиано Роналдо, който досега е отбелязал във всичките пет групови игри. Той може да създаде нов рекорд, като получи името си на финалния лист във вторник. Като стана първият играч по отбелязване на цели във всичките шест групови игри на Шампионската лига за един сезон.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG