Съндърланд – Милуол bet365

Двубоят Съндърланд – Милуол от Чемпиъншип на Англия  ще се проведе на 18 ноември (събота) от 17:00 часа.  След разочарованието в последния кръг Съндърланд приема Милсуол на Стадиона на светлината.

Вероятността Съндърланд  да спечелят е оценена с коефициент 2.30 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Залози за победа на Милуол се приемат със ставка  3.40.  

Съндърланд – Милуол: Статистика Н2Н

Милуол има предимство в статистиката на двубоите. Има само 5 мача между отборите, от които лвовете спечелиха 4 .
Последният мач между отборите датира от 2004 г., когато Милуол спечели у дома с 2: 0.
Само в една от тези игри и двата отбора вкараха гол.

Прогноза

Съндърланд е с нов мениджър, което често има положителен ефект поне през първите няколко мача. Те все още търсят първата си победа у дома. Опонентът Милуол от друга страна има трудности при гостувания и може би това е играта, която домакините чакат. Лъвовете не са в добра форма, а Съндърланд ще бъде освежен след появата на новия мениджър.

Съндърланд 0.0AH
За по- смелите: Победа за домакините

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG