Фиорентина – Сампдория 13 Декември

Двубоят между Фиорентина – Сампдория ще се проведе на 13 декември (сряда) от 18:30 часа в сблъсък от Купата на Италия. Фиорентина ще бъде домакин на Сампдория в една от най-интересните връзки на последните 16 кръга в Coppa Italia този вторник в Artemio Franchi.

Коефициентът за победа на Фиорентина 1.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Залози за това Сампдория да победят се приемат със ставка 4.33.

Фиорентина – Сампдория: Двубой Статистика

Двата отбота вече се срещнаха в този мандат на Серия А, а Le Samp дойдоха на върха шокиращо и Fiorentina с 1-2 в Artemio Franchi.

Джанлука Каприри и Фабио Куалярела бяха на такова място за Сампдория. Докато Милан Бадели успя да намери гол за утешение за Виола в началото на второто полувреме.

Фиорентина – Сампдория: Прогноза

Въпреки че Сампдория е с 6 точки над своите съперници в класацията на финала, Фиорентина влезе в това като фаворит и не бихме се изненадали да ги видим да се качат на върха и да си отмъстят за победата в лигата по-рано.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Купата на Италия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG