Хамбургер – Айнтрахт Франкфурт, 12 декември

Двубоят между Хамбургер – Айнтрахт Франкфурт ще се проведе на 12 декември (вторник) 21:30 часа в среща от Бнундеслига I на Германия.

Коефициентът за победа на  Хамбургер   е 2.55. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Залози за  това  Айнтрахт Франкфурт   да победят се приемат със ставка 2.87.

Хамбургер – Айнтрахт Франкфурт: Н2Н статистика

Айнтрахт Франкфурт са без загуба в последните 10 мача в Бундеслигата срещу Хамбургер, с 5 победи и 5 равенства.

Домакинските мачове на Хамбург през този период завършиха с 2 равенства и 3 победи на Айнтрахт.

Те са без загуба в последните 10 мача у дома с 8 победи и 2 равенства.

Прогноза

Директното сравнение на формата очевидно поставя Франкфурт като фаворит за победа в тази игра на Бундеслигата. Вярно е, че Хамбург се е подобрил през последните седмици, но те играят срещу Айнтрахт Франкфурт, които са вторият най-добър отбор в лигата и са без загуба в този двубой от 2011.

От гледна точка на залозите, очакваме малко голове тук, тъй като и двата отбора са с добре организирани отбранителни линии.

FT – Айнтрахт Франкфурт да спечели

Под 2.5 гола

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG