Хамес се прицели в „скалпа“ на Ливърпул

Колумбийската звезда на Байерн Мюнхен Хамес Родригес тръпне в очакване за битките с Ливърпул в 1/8-финалите на Шампионската лига. Атакуващият полузащитник не се съмнява, че Байерн може да отстрани миналогодишния финалист в надпреварата.

Двата отбора дават начало на спора си на 19 февруари със зрелищен сблъсък на „Анфийлд“, a реваншът е на 13 март.

Коефициентът за победа на Ливърпул в първия мач е 2.00, а вероятността Байерн да ликува с успеха на английска земя е оценена на 3.40. Шансовете на баварския колос

да продължи към 1/4-финалите се котират със стойност 1.95.

Родригес не е сред любимците на треньора Нико Ковач този сезон, но през уикенда впечатли с представянето си при победата с 3:1 срещу Шалке 04 в Бундеслигата. Със силните си изяви и асистенцията, с която се отчете, той даде сериозна заявка за титулярно място в мачовете срещу Ливърпул. Още повече, че Томас Мюлер няма да играе заради наказание.

„Очаквам с нетърпение да се изправим срещу Ливърпул. Нямаме право на грешки в тези мачове, но мисля, че можем да създадем доста проблеми на противника. Притежаваме отбор, който има силите да продължи напред, ако всичко се развие както трябва. Чувствам се все по-добре след дългото отсъствие от терените. Постепенно си връщам нивото, но мога да играя и по-добре“, каза Хамес пред SportBild.

Колумбиецът, който играе на „Алианц Арена“ под наем от Реал Мадрид, има 16 участия във всички състезания от старта на кампанията, в които се е разписал три пъти и е изработил четири попадения. Неговият тим е втори в класирането на Бундеслигата с пасив от пет точки спрямо Борусия Дортмунд (1.90 да стане шампион на Германия).

От своя страна Ливърпул се наложи над Борнемут с 3:0 през уикенда и заема второ място в таблицата на Висшата лига с еднакъв точков актив с лидера Ман Сити. Футболистите на Юрген Клоп обаче имат мач по-малко.

Не забравяйте, че ако срещата Ливърпул-Байерн Мюнхен завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Важат Условия.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.