Челси – Борнемут bet365

Двубоят между Челси – Борнемут ще се проведе на 31 януари (сряда) от 21:45 часа в мач от Висшата лига на Англия.  Сините разчитат на перфектния си рекорд на Стамфорд Бридж, за да запълнят разликата в точките с Манчестър Юнайтед.

Коефициентът за победа на Челси е 1.28 Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00Залози за това  Борнемут да победят се приемат със ставка 12.00.

Челси – Борнемут: Статистика Н2Н

Има шест срещи между двата отбора във всички състезания до момента, като Челси спечели последните 5, но загуби встъпителната среща във Висшата лига на Стамфорд Бридж през 2015 г.

Прогноза

Челси са фаворити на букмейкърите за това да спечелят този мач. Но коефициентът за победата им е много нисък и няма да е ценна инвестиция. Но, сините да спечелят през  първото полувреме си струва риска.

Защитата на Челси бе изключително добра и полузащитниците отбелязаха всички голове в отсъствието на Мората. Най-добрият залог е азиатски хендикап -1.75 .

По-смелите играчи могат да подкрепят  Еден Азар да вкара първия гол в мача.

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save