Шавеш – Витория Сетубал 31 Януари

Двубоят между Шавеш – Витория Сетубал ще се проведе на 31 януари (сряда) от 21:00 часа в среща от Висша Лига на Португалия. Витория Сетубал показа силата си, като спечели срещу Спартак за втори път само за осем дни, но имаха късмет да загубят финала на Така да Лига в събота вечер.

Коефициентът за победа на Шавеш е 1.85. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20Залози за това Витория Сетубал да победят се приемат със ставка 4.75.

Шавеш – Витория Сетубал:  Двубой статистика

Статистиката облагодетелства Сетубал, които са загубили само веднъж от седем мача в Estadio Municipal Eng. Мануел Бранко Тейсиейра.

Всяка от последните четири срещи H2H между двата отбора завърши без победител.

Последните три срещи видяха вкарани общо две гола.

Шавеш – Витория Сетубал: Прогноза

Това ще бъде една от най-интересните срещи на мачовете в лигата Primeira Liga. И двата отбора имат причини да очакват резултата тук, въз основа на фина атакуваща форма в последните излети.

Всяка от последните четири срещи на Сетубал видя и двата отбора на целта, докато същият сценарий се случи в четири от последните пет домакински мача на Чувес.

Ето защо ще отидем за BTTS. Като алтернатива, ние ще подкрепим пето поредно равенство в техните H2H игри на 3.20.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша Лига на Португалия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на google search bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG