Испания – Коста Рика събота, 11 Ноември

Двубоят между Испания – Коста Рика ще се проведе на 11 ноември (събота) от 22:30 часа в Приятелска среща на Националните отбори. Испания доказва класа, като унищожи Италия с 3: 0 вкъщи, за да спечели критичната победа в това, което беше доста успешна кампания за квалификация за Юлен Лопетегуи и неговите мъже.


Коефициентът за победа на Испания е 1.14. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.40. Залози затова Коста Рика да победят се приемат със ставка 19.00.

Испания – Коста Рика: Двубой Статистика

Интересното е, че Коста Рика се оказа трудна опозиция за испанците, срещу които са намерили мрежата и в двете предишни H2H връзки.

Първият бе с 2-2 равенство на победата на Коста Рика, а Испания спечели 2-1 в вкъщи преди две години.

 

Испания – Коста Рика: Прогнози

La Furia Roja запазиха мрежата си недокоснати в последните четири изхода и очакваме да продължат и фината отбранителна форма тук.

Испания, за да спечели до нула, е залог банкер, докато Morata е най-добрият вариант за победа на голмайстора по всяко време.

Оферта bet365 информира, че всички приятелски мачове на Националните отбори са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG