Уестърн Сидни – Нюкасъл Джетс 16 Февруари

Двубоят между Уестърн Сидни – Нюкасъл Джетс ще се проведе на 16 февруари (петък) от 10:50 часа в среща от А Лига на Австралия. Нюкасъл Джетс успешно отскочи от шокиращото 2-3 поражение вкъщи срещу Уестърн Финикс. 

Коефициентът за победа на Уестърн Сидни е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози затова Нюкасъл Джетс да победят се приемат със ставка 2.62.

Уестърн Сидни – Нюкасъл Джетс: Двубой Статистика

Уестърн Сидни Уондърърс са малко по-добри в историята на Н2Н срещите, тъй като те водят статистиката с четири победи преди 18-ата си среща с Джетс.

Нюкасъл обаче спечели победа с 4:0, когато двата отбора се срещнаха в този сезон на А-лига в края на декември на стадион „Макдоналд Джоунс“.

Преди този мач, Скитниците бяха без загуба в седем последователни изхода срещу Джетс.

Уестърн Сидни – Нюкасъл Джетс: Прогнози

Подкрепата на головете в двата края е добър вариант за залог, като се има предвид, че  осемте игри на Нюкасъл като гост  в този сезон на А-лига са били печеливши по отношение на  опцията BTTS -ДА.

Може да иизберете над 2.5 гола, FT & BTTS, но също толкова добър вариант за залог е подкрепата на Ориол Риера да запази фантастичната си форма и да вкара, като преодолее слабата защита на Нюкасъл.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които google search bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни топ събития и Новини за А Лига на Австралия от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG